Adatvédelem

A Webáruház üzemeltetője elkötelezett a vásárlók személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.
Cégünk adatvédelmi alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, adatvédelmi koncepciója a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

A webhely legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. Bizonyos szolgáltatások biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
Az adatokat kizárólag a vásárlás lebonyolításához és a kiszállításhoz használja fel, azokat harmadik fél számára nem adja ki.

A webhely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenőrizzék azt, hogy személyes adataik vajon megfelelnek-e a valóságnak. Önnek lehetősége van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.