Szállítás és Fizetés

Szállítás és Fizetés

Szállítási és fizetési feltételek

Webáruházunkban Ön vásárlási kötelezettség nélkül “nézelődhet”, a termékekről – a terméklapon található – megnevezés, fénykép, leírás, ár alapján tájékozódhat. Ha “eladót” keres, a megadott elérhetőségeinek egyikén kaphat szakszerű útbaigazítást.

A kiválasztott termékeket (a kívánt mennyiség beírásával) a “kosárba” helyezheti (az esetleges felesleget pedig onnan visszarakhatja a “polcra”). Rendelni a megrakott “kosár” birtokában a “pénztárhoz” fáradva, a szükséges adatok megadásával és elküldésével lehet. A rendeléshez Ön megadja adatait (a *-gal jelöltek kötelezően kitöltendő mezők), kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési és a szállítási módot, elfogadja a Webáruház használati feltételeit (vagyis amit Ön most olvas) és megnyomja a “Rendelés” gombot. Ismételt ellenőrzést követően Ön megnyomja a “Rendelés megerősítése” gombot a véglegesítéshez.

Röviddel ezután a Webáruház automatikusan elektronikus levélben nyugtázza rendelésének fogadását. Ezt követően személyesen feldolgozzuk és visszaigazoljuk rendelését (abban a valószínűtlen esetben, ha 2 munkanapon belül nem kapna az Ön által megadott elektronikus postacímre értesítést, kérjük, jelezze, hogy orvosolhassuk a hibát).

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a csomagolási és postai úton történő szállítási költséget. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük.

FIZETÉSI MÓDOK:

Előreutalás
Amennyiben az előreutalásos fizetési módot választja, a megrendelés feladása után a teljes összeget, amely a termék vételárát és a postaköltséget is tartalmazza, banki átutalással teljesítse a 10900011-00000007-24790007 bankszámlaszámunkra.
Az összeg megérkezésekor elektronikus levélben nyugtázzuk a teljesítést és útnak indítjuk a csomagot.

Bankkártyás, illetve hitelkártyás fizetés PayPal-on keresztül.
Webáruházunkban lehetőség van bankkártyas fizetésre is. Bankkártya adatait nem mi tároljuk, hanem a nemzetközileg elismert és piacvezető PayPal-t választottuk partnerül.
A PayPal egy globális online fizetési hálózat, ami mintegy 190 országban működik már. A PayPal egy biztonságos fizetési rendszer, amely lehetővé teszi elektronikus tranzakciókhoz virtuális számla használatát.
A PayPal rendszernek köszönhetően a hitelkártya adatait csak egyszer kell megadnia és ezt követően csak a PayPal számla lesz közvetlenül terhelve. A PayPal fejlett védelmi technológiája szavatolja az adatok biztonságát.
A több mint 10 éves Paypalt hét éve vásárolta meg az Ebay, jelenleg több mint 100 millió regisztrált felhasználója van. A banki gyakorlattal ellentétben a szolgáltatás rendkívül alacsony díjakat számol fel utaláskor, ami igaz a nemzetközi tranzakciókra is, ezért az Ebay-en jellemző kisösszegű vásárlások szinte elengedhetetlen kiegészítője. A szolgáltatás sikerességét mutatja, hogy éves átlagban minden másodpercre 1128 dollárnyi, azaz 240 ezer forintnyi tranzakció jut. Az Ebay-en kívül természetesen nagyon sok és egyre több Online cég vezeti be a Paypal fizetési lehetőséget.

AZ ELADÓ ADATAI:
Megnevezés: Magyar Operatőrök Társasága H.S.C.
Adószám: 19655354-2-42
Cégjegyzékszám: 1727
Bankszámlaszám: 10900011-00000007-24790007
Székhely: 1145 Budapest, Róna u. 174.
Telefon: (1) 251-07-68
FAX: (1) 251-07-68
E-mail cím: hsc@hscmot.hu